Referenties van onze klanten

Buro5

“Door middel van Jobdigger is Buro5 altijd up-to-date van de vraag naar IT specialisten. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte mix tussen technologie en persoonlijke skills om Developers en andere IT specialisten van dienst te zijn. Jobdigger is hier een onderdeel van.”

Max Mudde – Team Lead België

 

Randstad

Het is voor ons heel belangrijk dat we in Jobdigger een partner hebben waarmee we constructief kunnen samenwerken. Medewerkers zijn professionele gesprekspartners, die meedenken over ingewikkelde vraagstukken. Hun open houding en diepgaande kennis maakt de communicatie bovendien erg helder en plezierig.

Bart van Krimpen – Marketing Intelligence Analyst

ManpowerGroup

“ManpowerGroup ziet Jobdigger als een volwaardige business-partner in de digitalisering van de arbeidsmarkt. De data van Jobdigger helpt ons dagelijks om ingewikkelde arbeidsmarktgerelateerde vraagstukken te beantwoorden. De combinatie van betrouwbare data en gebruiksgemak zorgt ervoor dat onze collega’s marktanalyses maken in een handomdraai. De mensen achter Jobdigger denken bovendien proactief mee aan oplossingen voor problemen die eerder onoplosbaar leken, maar nu binnen bereik zijn.”

Bas de Ruijter – Projectleider Experis

FYGI

“Doordat Jobdigger duidelijk aangeeft wat er in de markt gevraagd wordt kan de vacaturetekst veel gerichter worden geschreven en op de juiste plek aangeboden worden. De informatie uit Jobdigger is echt een meerwaarde voor onze recruiters in hun zoektocht naar de juiste kandidaat.”

Benno Verlaan – Applicatie Ontwikkelaar

Covebo

Jobdigger voorziet ons van cruciale informatie om onze data-gedreven recruitmentmarketing strategie succesvol ten uitvoer te kunnen brengen!

Dennis Denekamp – Directeur Digitale Strategie & Business Development

4P square

Let’s Work

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!