Een nieuwe mijlpaal: Jobdigger nu ook actief in Duitsland

Jobdigger breidt uit naar Duitsland! Een mijlpaal waar we trots op zijn. Nadat Jobdigger haar grenzen verlegde naar België en Frankrijk twee jaar geleden, kunnen (nieuwe) gebruikers nu ook de Duitse markt verkennen en analyseren. Met Duitsland erbij zijn we in totaal actief in vier verschillende landen.

Onze spiders zijn nu ook in Duitsland iedere dag en nacht hard aan het werk om de vacatures op het Duitse web te vinden. En ook onze moderators werken hard om ervoor te zorgen dat we ook in Duitsland een datakwaliteit van 95 % behalen én behouden. Zo kunnen wij gebruikers die behoefte hebben aan meer inzicht in de Duitse arbeidsmarkt voorzien van actuele en relevante vacaturedata. We scannen vacatures op onder andere functietitels, bedrijfsnamen, salarissen, opleidingsniveaus en gevraagde skills. En we brengen in kaart of een vacature door een intermediair of directe werkgever is uitgezet. Deze data kunnen gebruikers van Jobdigger terugzien in een overzichtelijk dashboard. 

ISO-gecertificeerd

Ook in Duitsland werken wij volgens de internationale ISO-normen; dat betekent dat we onze kwaliteit en veiligheid waarborgen. We zijn ISO 9001 en ISO/IEC 27001 gecertificeerd. Deze certificeringen verklaren dat we voldoen aan de behoeften, eisen en wensen van onze klanten. Maar ook dat we ervoor zorgen dat we vertrouwelijk en veilig met informatie en (gebruikers)data omgaan.

De eerste pilot klanten zijn van start

De eerste Duitse klanten maken al gebruik van Jobdigger en hebben daarmee direct inzicht in de Duitse arbeidsmarkt. Mede dankzij hun input en tussentijdse terugkoppelingen blijven we ook na deze livegang in Duitsland onze data nog doorontwikkelen. Wil jij ook graag direct inzicht in Duitse vacatures, trends, leads en kansen? Vraag dan gerust een demo aan.

Zukunft Personal

In september vertrekken we met het team richting Keulen om daar meteen onze producten aan Duitse professionals in de werving- en selectie te tonen tijdens Zukunft Personal 2022. Ben jij er ook bij? We zien je graag daar!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!