Bullhorn

Met de recruitment software van Bullhorn kunnen gebruikers hun volledige recruitmentproces vanuit één interface beheren. Hiermee kunnen zij betere beslissingen nemen, hun sales stimuleren en productiviteit vergroten. Dankzij onder andere snelle sourcing, kandidaatinzichten en doelgerichte rapportages laten Bullhorn gebruikers hun organisatie groeien.

Bullhorn en Jobdigger: de integratie

Met de koppeling tussen Jobdigger en Bullhorn kunnen recruiters hun werving- en selectieprocessen optimaal inrichten. Vanuit Jobdigger halen Bullhorn gebruikers actuele en relevante arbeidsmarktdata op, wat hen meer inzicht in de markt, organisaties en doelgroep oplevert. Ze kunnen de gevonden vacatures verwerken in hun ATS-omgeving en koppelen aan een kandidaat. De integratie bespaart recruiters tijd en helpt hen nieuwe kansen op de arbeidsmarkt op te sporen.

Zo werkt het

Gebruikers van Bullhorn kunnen de data van Jobdigger vanuit drie koppelingen met het ATS-systeem oproepen: de kandidaat, de vacature en het bedrijf. Vanuit de kandidaat kunnen gebruikers voor kandidaten die zij intern niet konden plaatsen, extern (in Jobdigger) vacatures zoeken die aansluiten bij het profiel van de kandidaat. Vanuit vacatures kunnen gebruikers meer informatie vinden over een functie en de doelgroep die hierbij hoort met de doelgroepanalyse van Jobdigger. Ten slotte kunnen gebruikers nieuwe vacatures vinden die bij een bedrijf horen of de bedrijfsanalyse binnen Jobdigger direct bekijken. Gevonden vacatures binnen Jobdigger kunnen Bullhorn gebruikers in hun ATS-omgeving koppelen aan een kandidaat.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel rechtstreeks 026 20 22 169

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil je meer weten over het de integratie? Neem gerust contact op met één van onze data-experts.

Meer weten over Bullhorn? Neem een kijkje op de website.