De integratie van Jobdigger in Carerix nu ook beschikbaar in België

Met de integratie van Jobdigger en Carerix optimaliseren bemiddelaars nu ook in België hun sales- en recruitmentprocessen. Jobdigger biedt een actueel en volledig inzicht in de Belgische arbeidsmarkt. Blijf met de arbeidsmarktdata van Jobdigger op de hoogte van relevante vacatures binnen een regio, branche, sector of niche.

Alle vacatures direct binnen Carerix beschikbaar

Maak binnen de Jobdigger omgeving in Carerix gebruik van de handige zoekfunctie voor vacatures binnen een straal of regio in België. Na het verschijnen van de zoekresultaten, kun je relevante vacatures importeren via Jobdigger en maak je direct de opdrachtgever, contactpersoon en vacature aan in Carerix. Het is ook mogelijk om een export van de zoekresultaten te maken voor bijvoorbeeld een bellijst of externe analyse.

Volledig en actueel inzicht in markt en organisatie

Met de integratie van Jobdigger in jouw Carerix systeem krijg je direct beter inzicht in de markt. Analyseer het aanbod van vacatures op onder andere gezochte trefwoorden, salarisindicatie en het gevraagde opleidingsniveau. Ook deze analyse exporteer je direct en eenvoudig vanuit Jobdigger. De marktanalyses geven je inzicht in welke bedrijven vacatures vaak online hebben staan en laten ontwikkelingen op de markt zien. Vanuit gevonden vacatures heb je daarnaast ook direct toegang tot bedrijfsanalyses. Dit biedt jou handige informatie die je bijvoorbeeld in je salesgesprek in kunt zetten.

Twee maanden gratis toegang tot Jobdigger

De slimme koppeling van Jobdigger en Carerix zorgt ervoor dat je beide systemen optimaal inzet binnen jouw sales- en recruitmentproces. Jobdigger maakt de arbeidsmarkt inzichtelijk door middel van innovatieve Artificial Intelligence technologie. Als snel groeiende organisatie weten klanten ons te vinden voor relevante arbeidsmarktdata die zij inzetten voor een sterkere marktpositie. Deze data ondersteunt organisaties bij hun leadgeneratie, wervingsactiviteiten en mobiliteitstrajecten. Sluit nu een jaarabonnement af en krijg 2 maanden gratis toegang tot Jobdigger Insights.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!