Twee maanden gratis inzicht in de arbeidsmarkt met Jobdigger Insights

Met Jobdigger Insights optimaliseer je jouw sales- en recruitmentproces. Jobdigger biedt volledig en actueel inzicht in de arbeidsmarkt en laat je de meest relevante vacatures binnen een branche, regio, postcodegebied of sector zien. Dankzij de integratie van Jobdigger met vrijwel alle recruitmentsoftware krijg jij al deze informatie direct te zien in het jouw ATS- systeem of Salesforce.

Alle vacatures direct binnen jouw recruitmentsysteem beschikbaar

Ga binnen Jobdigger op zoek naar de vacatures voor een bepaalde functietitel binnen een bepaalde plaats, regio, zoekgebied of straal in België. Andersom kun je voor de kandidaten en organisaties die in jouw database staan ook direct vacatures zoeken binnen Jobdigger Insights.

Inzicht in markt en organisatie

Jobdigger Insights geeft je direct toegang tot onder andere markt- en bedrijfsanalyses over jouw prospects, leads en bestaande klanten. Deze informatie zet jij handig in tijdens lead- en klantgesprekken. Leer daarnaast meer over de kenmerken van jouw (mogelijke) kandidaten, de pullfactoren en gewenste arbeidsvoorwaarden of over hun internetgedrag: op welke websites en apps komen zij wanneer ze op zoek zijn naar een job? 

Optimaliseer je sales- en recruitmentproces en je salesfunnel

Binnen Jobdigger label je direct interessante bedrijven als prospect, lead of klant. Gebruik deze online salesfunnel om jouw kansen op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Stel vervolgens in voor welke bedrijven je dagelijks updates met nieuw geplaatste vacatures in jouw mailbox wil ontvangen. Deze meldingen kun je overigens ook instellen voor vacatures die bij ingestelde zoekprofielen passen.

Start nu met Jobdigger Insights en krijg 2 maanden gratis toegang

Sluit nu een jaarabonnement af en krijg 2 maanden gratis toegang tot Jobdigger Insights.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!